dilluns, 30 d’abril del 2007

Un deu per als tortosins i tortosines

Permeteu-me que expressi l'orgull que sento pel fet de ser tortosí. Sempre l'he tingut aquest sentiment, perquè porto Tortosa al cor i he dedicat bona part del meu temps a treballar per la meva ciutat. No obstant això, deixeu-me que us digui que aquests dies em sento encara més feliç, no només perquè tenim un pavelló firal i un recinte digne d'una capital com la nostra, una peça clau per al reequilibri del creixement de la nostra ciutat i per a la recuperació de la centralitat del nucli històric, sinó perquè la ciutadania ha respost amb entusiasme, fent cas de les recomanacions del nostre Ajuntament, contribuint a fer una ciutat més sostenible emprant el transport públic que s'ha habilitat i, sobretot, visitant el pavelló, una obra de tots i de totes, per a tots i per a totes. Gràcies a tots, els tortosins i tortosines que oferim la nostra hospitalitat als que ens visiten aquests dies i els quals han de trobar amb aquesta obra emblemàtica que és el nostre recinte, també el seu recinte, el de totes les Terres de l'Ebre. Prova inequívoca del nostre lideratge en solidari amb tot un territori.

4 comentaris:

KimiK ha dit...

Lo Pavelló m'ha encantat!!!.
Ja era hora que a Tortosa puguessem tindre una infraestructura com aquesta. Aveure si ara podem fer moltes coses a n'aquest palau de fires per a atreure gent a les nostres Terres i natros mateixos gaudir de més actes públics i festes futures.

Sóc jove i m'agrada veure que la meva ciutat avança, va creixent i millorant POC a POC i POTSER en un futur la gent que hem estudiat una carrera no haurem d'anar a buscar-nos la vida a les capitals. Aquí es viu molt bé.

Hasta la vista!!.

KimiK

Joan Sabaté ha dit...

Estic satisfet que li hagi agradat el pavelló, és una obra de tots els tortosins i tortosines per a tots els tortosins i tortosines. Un exemple de la recuperació del nostre optimisme de ciutat capdavantera. Evidentment, el pavelló està pensat per ser un gran contenidor i per tant té un caràcter clarament polifuncional. En aques sentit, a banda d'esdeveniments firals o d'altre tipus, també incorpora quatre pistes poliesportives molt necessàries a la nostra ciutat per tal de poder fer front a la demanda que hi ha.
Kimik, també crec que Tortosa està preparada perquè el seu jovent no hagi de marxar a fora. En aquest sentit, important també ha estat que avui disposem d'universitat pública i aviat disposem del nou campus precisament al costat del pavelló firal i que haguem construït el polígon industrial Catalunya Sud.

Mc Calan ha dit...

Efectivament un deu per als tortosins i tortosines que han votat pel canvi...

La Granera ha dit...

La gent ha parlat clar i ha demostrat que no es deixa enlluernar per un sol edifici. La gent valora la sensibilitat d'un govern vers les persones. La gent valora una obra de govern en el seu conjunt.

Joan, tu i la teva gent heu fracasat estrepitosament. Un 10 a la ciutadania que ho ha visualitzat clarament en aquestes eleccions municipals.