dimarts, 21 d’agost del 2007

Senyor Bel, prou intoxicacions i sectarisme

M’ha sobtat molt l’enfocament que el senyor Bel ha volgut donar-li a la notícia sobre la creació d’una borsa laboral per part de l’Ajuntament. Bé, no és del tot cert. No em sorprèn gens ni mica. Continua fidel al seu estil tant poc elegant d’anunciar notícies com a pròpies quan sap que el que s’ha limitat de moment a fer és a donar continuïtat a l’acció de govern iniciada durant el nostre mandat i més en un tema en què tant havíem avançat darrerament com era el de la política de Personal. També hem de lamentar una vegada més que abusi de la intoxicació que s’ha esdevingut en la seva principal, per no dir única, arma comunicativa. Sabem que aquesta eina li va servir de molt durant els darrers anys per difondre vaguetats amb el suport (suposem que ben pagat) d’una televisió il·legal que censurava i continua censurant la nostra presència i acció a la ciutat i que tant mal fa al col·lectiu periodístic. Però el pitjor de tot és el cinisme que amaguen frases en que diu “amb la mesura es busca més transparència en la selecció i contractació de personal laboral”. Li puc contestar a aquesta nova intoxicació: “Senyor Bel, a l’Ajuntament hem estat sempre transparents i seriosos en la contractació de personal, amb gent ben preparada, de diferent procedència i segurament d’ideologies ben diverses. Probablement vostè ha mirat el color polític en alguna d’elles per no mantenir-la al seu lloc de treball, tot i la seva contrastada professionalitat aplicant el rodet del vencedor”.
Sortosament la de l’Ajuntament ha tingut fins ara una imatge força allunyada de la que es té del consell comarcal que el senyor Bel va presidir. Massa habituals, són malauradament, els acudits sobre la procedència d'algunes noves contractacions al consell que es conten a la nostra ciutat. CiU i vostè senyor Bel han deixat una institució on han practicat en molts casos el clientelisme. Per tant, faci bé la feina amb la nova borsa de treball de l’Ajuntament, tasca que ja havíem iniciat, no enganyi ningú. Faci-ho bé perquè estem amatents i en cap cas li permetrem que apliqui a l’Ajuntament el model sectari de contractacions que va seguir al Consell Comarcal. Del sectarisme que ja ha començat a aplicar en altres aspectes ja en parlarem més endavant.

10 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Senyor Sabaté: Un partit es una secta?...........Es que igual ho te mal entès ....

Kurt Valander ha dit...

Sr. McCalan, Al llegir el seu comentari he tingut que rellegir el text que va escriure el Sr. Sabaté, per veure si de veritat deia que els partits son sectes, que encara que pugui haver gent que així o consideri, no crec que sigui el cas del Sr. Sabaté, com efectivament es reflecteix del seu escrit. El Sr. Sabaté considera que el Sr. Bel te actituds i actuacions sectàries, però a menys que vostè confongui la persona amb el partit, en absolut identifica Convergència o cap altre partit amb una secta, no obstant tots sabem que alguns partits si que han sorgit d'alguna secta.

Mc Calan ha dit...

Una dissertació pròpia d’una tesi doctoral en Ciències Politiques...Si Senyor!

mafalda ha dit...

El senyor Sabaté fa una exposició d'uns fets que per altra part(Tortosa es petita)"SON SECRETOS A VOCES" serà "casualidat" però el cas es que quan vas a fer una gestió al Consell tot es gent de la corda convergent, de Tortosa i de les TTEE que'l territori també es petit i al final tots ens coneixem.
Dit aixó crec que el que fa ciu a Tortosa es més semblant al comportament de les faccions, que a un partit polític, pel que fa al seu taranna.
Però per mi es més reprobable el control que exerceixen dels mitjans de comunicació del territori.
Que pensa d'aixó sr. Sabaté?

Mc Calan ha dit...

Encara que li hagi formulat la pregunta al Sr, Sabaté; em permetrà dir-li que s’equivoca de mig a mig. Com vostè deu saber, el grup de comunicació imperant a les Terres de l’Ebre esta monopolitzat per Esquerra Republicana a traves empreses participades molt conegudes al territori i que han comprat setmanaris locals i fins i tot una cadena de televisió. La diversificació dels negocis de les empreses matrius es múltiple i variat. Busqui , busqui, i trobarà. Gràcies

Todd Anderson ha dit...

Tenia ganes que algú obris aquesta discusió, per no ser el primer.
Que CiU ens vingui a donar lliçons a aquestes alçádes fa riure.
Si tenen temps poden visitar totes i cadascuna de les delegacions de la Generalitat a les TTEE i veuran el color taronja fins i tot a les papereres.
Poden seguir per l'ajuntament tortosi tot i el vuit anys de socialistes, amb la tornada de Bel alló sembla Ucrania (ho dic per la revolució taronja).
Però no es parin aqui, visitin el Consell Comarcal del Baix Ebre o la EMD de Jesús a tots dos llocs ja directament i posa "si no has parlata amb (pataqueta) no et molestes en vindre no tenim feina per tu".
I ara ens volen donar lliçons, que la Cinta ens agafi confesats.

mafalda ha dit...

sr mcalan convidrà en mi que molts cops els interesos de ciu al territori coincideixen plenament amb els de erc, sobre tot pel que fa al govern prograssista de Tortosa quan ho era o els governs de Joan Sabeté, per tant fer una linia divisoria d'interessos en aquests sentit esdevindria del tot desdibuixada.
I per favor no em presuposi tant ignocent.

Mc Calan ha dit...

Res mes lluny de la meva intenció que pressuposar-la innocent o menysprear-la. Simplement el que feia es rebatre les seves afirmacions en quan al monopoli mediàtic d’aquestes terres. Es públic i notori tot el que li he exposat en la meva anterior intervenció, i com ja sap les aliances politiques mai son lineals, sinó que responen als resultats de unes votacions i de uns pactes de mínims. Com també deu saber el tripartit governant a la Generalitat va firmar un protocol per poder governar , i això no vol dir que tots tinguin el mateix ideari polític. Cordialment

Mc Calan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mc Calan ha dit...

A “todd anderson”: En resposta al seu primer paràgraf, celebro que li hagi agradat que obris debat sobre el tema del monopoli dels mitjans informatius a les nostres terres . En quan al segon apartat del seu escrit, deixi’m dir-li que CiU aquí no pinta res, senzillament perquè ni soc de cap partit polític; ni ganes; i el que escric es totalment aliè a qualsevol directriu partidista. A tot això acabo ràpid dient-li que ho faig a títol personalíssim.
Per altra part, si repassa bé la titularitat de les Delegacions Territorials, veurà que el vostè acaba de dir senzillament no es cert. I li diu algú que no pateix d’intoxicació política de cap mena, si mes no amb coneixement del que diu i sense cap tipus de fanatismes. Altra cosa es que no combregui amb la meva opinió. Però el que no pot contradir es la evidencia.
I efectivament; que la Cinta ens agafi confessats!!