diumenge, 7 de febrer de 2010

CiU intentarà que la Llei de Vegueries no prospereFelip Puig, Secretari General adjunt de CDC, ha vingut a Tortosa a dir que intentarà que la Llei de Vegueries no prospere, acompanyat dels dirigents del partit a les Terres de l'Ebre i suposo que acompanyat del senyor Bel i Accensi, alcalde de Tortosa. Després d'haver estat a punt d'acabar amb el nostre riu i la nostra terra, donant suport al PP amb el transvasament previst al PHN, ara que estem a punt d'aconsseguir una de les nostres reivindicacions més sentides, s'han proposat anar de nou en contra nostra.

Diu Felip Puig que l'agenda política que marca el govern està absolutament divorciada dels interessos de la gent. Té la més mínima idea d'allò que ens interessa a les Terres de l'Ebre? Es necessita una habilitat política especial per a vindre a Tortosa a dir que faran el possible perquè no tinguem el reconeixement administratiu del nostre territori, que fa gairebé dos cents anys que demanem.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Os recomiendo, para hacer marketing online, esta página donde podéis publicar noticias que se distribuyen por las redes sociales y Google noticias. Se llama http://www.sunotadeprensa.com

Sunotadeprensa.com es un sitio web innovador que actúa como Gabinete de Prensa Online y permite la publicación y distribución de notas de prensa, comunicados, convocatoria de medios, ruedas de prensa, videonoticias, videoreportajes, videoentrevistas, documentales y servicios de promoción como herramienta asequible, rápida y eficaz tanto para los Gabinetes de Prensa tradicionales como para empresas con necesidad de difusión.

Almacena y distribuye información sobre empresas, medios, periodistas e instituciones de toda España organizada según criterios de búsqueda.