divendres, 19 de juny del 2009

Condol per la mort de Vicente Ferrer

Des del PSC lamentem la mort del cooperant català Vicente Ferrer i volem expressar el nostre condol als familiars i als col•laboradors i col•laboradores que durant tots aquests anys l’han acompanyat en la seva tasca. Les i els socialistes catalans destaquem la seva gran humanitat i l’abnegat treball i dedicació a favor de les persones més necessitades de la Índia.

També volem destacar el seu treball desinteressat al capdavant de la Fundació Vicente Ferrer que és un exemple de solidaritat i dedicació en la lluita contra la pobresa i la injustícia, que converteix Vicente Ferrer en un referent universal dels millors valors de catalans i catalanes.

2 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Els que no som socialistes també volem reconèixer la figura d’un home com Vicente Ferrer, sense capitalitzar els seus mèrits humanitaris que estan molt per sobre de qualsevol opció política.

pere ha dit...

Em sumo al condol, i no l'interpreto com una capitalització de res, el sr Sabaté al seu bloc personal crec que pot donar publicament el condol a qui cregui sense més, o es què no estem es un Estat de Dret que ens permet i ens empara la llibertat d'expressió?.