dimarts, 15 de gener del 2008

Felipe González dóna suport a Carme Chacón

Diumenge vinent, dia 20 de gener, a partir de les 12 de migdia els socialistes iniciem la precampanya electoral al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona. Ho fem amb un míting que respon a allò que haurà de ser una campanya intensa, amb tota l'artilleria al servei de la millor causa política: mantenir al capdavant del Govern d'Espanya un president socialista, José Luis Rodríguez Zapatero, que recull la tradició de bona gestió, de modernitat i de treball per la cohesió social de tots els governs socialistes.
Un govern amb un president amb un tarannà obert i renovador, que s'ha convertit en un referent per a tot el socialisme europeu, ampliant el sentit del treball per les polítiques socials avançades que correspon a l'esquerra en general i al socialisme democràtic, en particular. Així mateix, ha demostrat una sensibilitat extraordinària en el reconeixement de l'Espanya plural i dintre d'aquesta del paper d'una Catalunya que vol continuar sent motor econòmic i referent de modernitat de tot l'Estat, tot afavorint l'aprovació del nou Estatut. Un Estatut que permet a Catalunya assolir el reconeixement com a nació i unes quotes d'autogovern insòlites en la majoria dels estats federals arreu del món.
I la millor manera per visualitzar això és sense cap dubte la presència de l'expresident del Govern Felipe González, amb tota l'extraordinària significació positiva que té la seva presència, estadista reconegut a nivell internacional i líder de la Internacional Socialista. Evidentment, donant suport a la nostra candidata, la Carme Chacón, no només una de les ministres més joves, sinó una de les dirigents socialistes amb major capacitat, dinamisme i preparació que la converteixen en una de les garanties de futur per al projecte socialista a Catalunya i Espanya. Conjuntament amb el president de la Generalitat, José Montilla, el gran líder del socialisme català que representa millor que ningú la Catalunya d'avui, que s'ha revelat com un dels grans presidents de la història del nostre país, constitueixen un cartell de luxe per a l'estrena de la que serà la gran campanya dels socialistes a les generals del proper 9 de març. Cal ser-hi tots i totes i demostrar la força del nostre projecte i el suport de la nostra societat.

3 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Que sí senyor Sabaté ; que sí !! Però no creu que se li nota massa ...? No faci tant “pilota” si us plau...! Quans son els senadors de més que ens corresponen de lliure designació per l’augment de població a la província ?

alferza31 ha dit...

Bé, ni un autocar des de Tortosa ...

Bé, els de la capital aproven la llista ficant a la Lluïsa al tercer lloc, donant la raó i la veu cantant als de Tarragona ...

Què hem de fer ??. Tornar a unificar les dues Federacions, a la vista de l'interés que des de Barcelona hi ha cap a les Terres de l'Ebre ??.

Pintem alguna cosa ??.

Quí i de quina manera ens dónen suport a natros ??.

Joan Sabaté ha dit...

Benvolgut Sr. mc calan, res més lluny de la meva intenció que fer la pilota, entre altres raons per que els teorics destinataris d'aquesta, dificilment llegiran el meu blog. Estem entran en campanya electoral i això sí és obligació meva i ho faig molt a gust, contribuir a difondre el nostre projecte i remarcar el perfil dels nostres liders. Respecte als senadors que ens corresponen de més a la província, per increment de població, li he de recordar que per mandat constitucional els senadors electes per provincia son i només poden ser quatre, una altra qüestió son els senadors designats per les comunitats autonòmes, i en aquest àmbit territorial. En aquest cas a Catalunya, per haver depasat els set mil.lions d'habitants, ens en corresponen vuit, un més dels set actuals, amb efectes a la legislatura que ara s'iniciarà.

Benvolgut/da Sr/a.Alferza 31,
El passat diumenge varem ser un grapat de socialistes tortosins que ens varem desplaçar en cotxe al míting de la Vall d'Hebrón, i si tenim en compte que tres dies abans ja se'ns havía comunicat des de la direcció que no fessim més esforços per portar gent, per que es preveia una gran saturació del pavelló i del seu entorn, crec que queda tot explicat.Quant al lloc de la Lluïsa Lizarraga a la llista, varem defensar el segon lloc per que així ho hem cregut, però el que es veritablement important és que la Lluïsa obtingui l'escó, com indiquen totes les enquestes. La solució d'aquest tema, no ens fa dubtar ni un moment respecte el suport que tenim del nostre partit el PSC en l'àmbit nacional, si tenim en compte, que hem estat l'únic partit, present a les Terres de l'Ebre, que en la darrera legislatura hem tingut representants a Corts, i que tot fa preveure que continuarem sent els que més en tindrem en aquesta que ara s'inicia. Respecte a una possible reunificació de federacions, crec que la dualitat actual es la millor manera de recollir la diversitat territorial d'això que encara és la província de Tarragona.
Molt agraït pels seus comentaris i fins una altra.