dilluns, 9 de juliol del 2007

S'ho han Fet venir Bé

Després de tanta demagògia al llarg de vuit anys criminalitzant les legítimes retribucions dels càrrecs públics a l'Ajuntament de Tortosa, ara una de les primeres actuacions del govern de dretes del senyor Bel ha estat fixar-se com alcalde un sou de 63.750 euros per una dedicació que no serà exclusiva per a la nostra ciutat. Es tracta d'una dedicació parcial que li permetrà continuar exercint les seves activitats professionals i empresarials i rebent les conseqüents retribucions que aquestes comporten. Amb aquest sou es supera clarament el límit màxim recomanat per les entitats municipalistes de Catalunya per alcaldes de ciutats fins a 75.000 habitants. Déu n'hi do! Han estat dient a la ciutadania que volien Fer-ho Bé, i, i tant que s'ho estant Fent anar Bé!!!
Anotació a tenir en compte: No fixar-se una dedicació exclusiva evita la limitació que això representa per poder tenir altres retribucions de caràcter professional o empresarial, garantia que es va establir amb l'adveniment de la democràcia per millorar la transparència en la gestió dels càrrecs públics electes.

4 comentaris:

alferza31 ha dit...

Com és que la granera s'ha quedat muda ???

No té res a dir d'aquest tema ???

O no és prou important per ella ???

O el Fer-ho Bé mereix aquest sou i molt més ???

M'agradarà llegir justificacions, si n'hi ha ......

alferza31 ha dit...

Ha passat un mes i sense cap comentari.

És que no trobeu arguments sòlids per parlar-ne ???

He llegit algún comentari comparant aquesta situació amb la que teníem a Tortosa l'any 1999, quan vas tenir dedicació exclusiva un cert temps.

Per comparar ???, ens podries informar de la quantitat d'euros anual que et vas assignar ???

Joan Sabaté ha dit...

Benvolgut Sr. Alferza 31, cap inconvenient per donar informació, clara i transparent, sobre el salari brut que l'Ajuntament em va assignar com alcalde en dedicació exclusiva, el periòde que va de setembre de 1999 a l'abril del 2000. L'assignació bruta pel 100% de dedicació era de 7.800.000 ptes. anuals, o sigui uns 46.879€, que corresponia a la banda més baixa d'allò que recomanaven les entitats municipalistes per a alcaldes de ciutats entre 20.000 i 75.000 hab.
Cordialment.

Todd Anderson ha dit...

Benvolgut amic alferza31, aquest tema se l'hi ha de donar molta més importancia de la que se l'hi esta donant.
El senyor Bel i Accensi no sols s'ha posat un salari de 90.000 euros a l'any (expresat al 100%), sino que al sols posar-se un 75% de dedicació pot continuar tenint tota mena d'ingresos aliens a la politica. I això s'ha de fer saber ja que aquest senyor ha estat sis anys queixant-se del mateix per arribar i fer-ho pitjor.
Sino ja hem diran si el que ha fet amb Fores no es comprar el seu vot descaradament, com ja havia abans al Consell Comarcal amb els senyors Santos i Alegret.
Son les formes de Bel, però és el que hem el.legit una bona part de Tortosins.