dijous, 24 de maig del 2007

La gran festa de la democràcia

Esteu convidats a la festa dels socialistes aquest divendres, dia 25 de maig, al pavelló firal de Remolins a partir de les 6 de la tarda i fins a la matinada. Hi està assegurada la gresca amb jocs infantils, baldanada i actuació de l’orquestra Cimarron. Ho hem de celebrar plegats, hem de celebrar que ha estat una campanya sense estridències on tots hem pogut exposar els nostres programes i que és una festa de la democràcia que cal que reforcem encara més anant a votar el pròxim 27 de maig.

Els socialistes hem preparat una campanya al costat de la gent, amb tots els nostres elements adreçats precisament a això a ser propers a la gent i mostrar també el canvi experimentat a la ciutat amb l’explicació, crec que força contundent, de l’obra feta a Tortosa i els nostres pobles.

Hem realitzat onze actes a tots els barris i pobles, als quals s’afegirà la festa final demà divendres i a la qual esteu tots convidats, amb el pavelló firal i esportiu com escenari. Ens hem reunit amb els comerciants, sindicats, empresaris, veïns i també amb altres entitats i associacions. Hem copsat el suport de la gent i la impressió força estesa que Tortosa ha avançat i que confia en el projecte endegat pel PSC. Per tant, som optimistes dins de la prudència en recollir que hi ha una bona sintonia entre el nostre projecte i els tortosins i les tortosines per a continuar avançant plegats.

Però cal estar amatents i, per tant, no podem relaxar-nos. Cal anar a votar. Tortosa forma part d’un país que en les seves principals ciutats veuen com les enquestes auguren la crescuda dels socialistes. En aquest sentit, la nostra ciutadania també ens ha manifestat que considera que Tortosa està en aquesta tendència i també el fet que consideren positiu que Tortosa tingui el mateix color polític que a la Generalitat i al govern espanyol. Cal triar entre fer marxa enrere o continuar avançant. “Cap enrere ni per prendre “carrerilla”, com deia Felipe González.

Agraeixo l’esforç de tots i totes per tal de presentar el nostre projecte a la ciutadania i que aquesta la pugui valorar. Sóc Joan Sabaté, un tortosí com qualsevol altre que ha tingut l’honor de ser alcalde durant vuit anys, que modestament crec que hem situat Tortosa al nivell de les grans ciutats de Catalunya. Sóc un tortosí que mantinc i he incrementat més la il·lusió per continuar treballant per la ciutat i continuar sent el vostre alcalde. Us demano la força per continuar avançant.

8 comentaris:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

No has escoltat aquelles veus que t'advertien que el teu estil de fer política no et permetria arribar a culminar tota la ambició desmesurada que portaves. La roda de la justícia és implacable.

Mc Calan ha dit...

Sense necesitat de èsser tant càustic com el meu predecesor, ja li vaig fer referència, amb motiu de la seva candidatura; dels punts febles del seu mandat.
Molta sort.

Mc Calan ha dit...

ES CÒPIA:
Senyor Alcalde : he llegit la seva proclamació com a candidat en les properes eleccions a l’alcaldia de Tortosa, Vagi per endavant que no milito en cap partit, per lo qual no voldria que interpretés la meva opinió en clau partidista , si mes no com a una reflexió del tot espontània d’un ciutadà ... Vostè proclama la seva candidatura amb “il•lusió renovada”: lo qual es molt lícit i lloable…Després de vuit anys d’haver estat en aquesta alcaldia, es fins a cert punt lògic cert desgast personal i fins i tot d’equip.. Amb la meva humil opinió , vostès han practicat bàsicament una política de partit, i com vostè certament diu , ara vol rodejar-se de” persones competents i que sintonitzin amb el poble” .Implícitament, vostè està admeten que això no ha estat així fins avui...Aquesta il•lusió que vostè proclama, penso que deuria anar acompanyada d’un humil esperit de servei ...En política ja se sap... I en democràcia ni vostè ni ningú es perpetuarà en el càrreg..Com ja sap , aquí ens coneixem quasi tots i em de fer que la convivència sigui lo més fluida i cordial possible; independentment de les idees polítiques de cadascú...Li desitjo molts d’encerts; especialment en la elecció del seu “futur” equip...Moltes gràcies

dijous, 15 febrer, 2007

JOAN ALGINET ALIAU ha dit...

Benvolgut Joan Sabaté,

Que vosté es el millor polític de les Terres de l'Ebre no n'hi ha cap dubte. Que ha estat un magnífic alcalde tampoc. Aixó només serà un paréntesi de 4 anys. Bel i el seu equip no tenen ni la capacitat, ni la il·lusió que té l'equip que vosté lidera. Ànim. Vosté farà molt per la ciutat des de l'oposició, perqué quan un estima la seva ciutat, ho demostra a tots llocs, no com els convergents que no han demostrat absolutament res a l'oposició. El projecte de ciutat dels convergents està condemnat al fracàs. D'aquí a 4 anys Tortosa tornarà a tenir un alcalde socialista, i es dirà JOAN SABATÉ.
Ànim company !

La Granera ha dit...

Quan es viu en una campana de vidre i no s'escolta a la ciutadania, passa el que ha passat a Tortosa aquestes elccions municipals. La gent ha apostat decididament pel canvi.

Joan, no has escoltat i t'has envoltat d'un equip que no t'ha deixat veure la llum. No tens projecte de ciutat, ho sento. Has estat canviant constantment la prioritat de les coses, has desorientat al ciutadà, i el més greu, has pecat de prepotència i sectarisme i això la gent no ho perdona.

Obra feta?... Joan poca, per vuit anys a l'alcaldia ben poca. Hipotecar la ciutat en gairebé 12 milions d'euros per fer un pavelló firal ... malament. Hi han tantes coses a fer.

Has d'entendre i acceptar que Bel ha conectat molt millor amb la ciutadania, que s'ho ha treballat i que té un projecte de ciutat molt clar i ben definit. Cal acceptar-ho, el poble ha parlat.

ess ha dit...

Que bé .... ja era hora que ens deixesis tranquils als tortosins!

No has fet res i així t'ha anat. Sabté GO HOME !

Mc Calan ha dit...

Senyor Sabaté: Sols li volia recordar que te el blog una mica abandonat...

La Granera ha dit...

On és el gran Sabaté???. Senyor exalcalde, la festa de la democràcia ja ha passat o estem en l'enterrament de la presa de poseció?