divendres, 31 de juliol del 2009

Minut de silenci en rebuig a l'atemptat d'ahir a Calvià


L'Ajuntament de Tortosa ha realitzat aquest matí un minut de silenci en rebuig a l'atemptat terrorista d'ahir a la població mallorquina de Calvià, on van morir dos agents de la Guàrdia Civil. Els socialistes de Tortosa hem participat en aquest acte de comdemna al terrorisme criminal d'ETA des de la convicció que és important la unitat dels demòcrates i que aquesta s'expresse per totes les institucions com un reflex d'una actitud compartida per la immensa majoria de la nostra societat.

Així mateix, el PSC de Tortosa volem mostrar la nostra solidaritat amb els familiars de les víctimes i mostrar el nostre suport a la tasca que desenvolupen les forces de seguretat de l'Estat i molt especialment el cos de la Guàrdia Civil. La lluita contra el terrorisme és tasca de tots, però la Guàrdia Civil està en primera línia i la seva tasca constant i eficaç és important per acabar amb el terrorisme i garantir la defensa de la democràcia, la llibertat i l'estat de dret garantit per la Constitució.
Foto: Ajuntament de Tortosa

10 comentaris:

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Només viviu de moments de silenci, com planyent-vos, com si fóssiu vosaltres les víctimes. Després de formar un govern nacionalista espanyol, d'esquenes a tota decència i il·legalitzant veus i idees per guanyar les eleccions. Lamentar qualsevol persona que hagi perdut la vida, cap solidaritat amb els polítics que il·legalitzeu idees. Sou botxins.

Joan Sabaté ha dit...

Li recordo que el tribunal de drets humans d'Estrasburg, ha respaldat la ilegalització de tot l'entramat d'ETA. Veure a les víctimes com a botxins i a aquestos com a víctimes, es comenta per si sol i és molt trist. A tots vostes els diria moltes coses, però em sembla que seria inutil.

kilt ha dit...

Estem engendrant monstres? Com pot ser que la gent del Panxampla penséssiu el que heu escrit? Jo que ja tinc una certa edat recordo perfectament que l'any 1987 a les eleccions europees Herri Batasuna va obtenir quasi 40.000 vots a Catalunya i poc temps desprès, en agraïment, ETA va matar 21 persones a Barcelona. Es així com agraeixen els vots els assassins? Aquí es van acabar les simpaties que la banda podia tenir entre els independentistes catalans d'aleshores. Tenim que explicar als joves d'avui que no hi ha cap idea que mereixi que la defensin morin o matant?.

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Jo també considero que la gent del PSOE sou els botxins. Parleu dels tribunals i les seues decisions, quan tot ho teniu comprat, i ho sabeu perfectament. L'entramat PSOE també s'ha convertit en una banda. Com també et podrien dir moltes coses a tu, Sabaté, però seria inútil. Ja et vas carregar un partit per la teua ambició, tens capacitat moral per poder dir res a ningú?

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

No sou víctimes, els nacionalistes espanyols sou botxins, com apuntava el primer comentari. De fet, vostè i els del PSOE basc van arribar al poder de la mateixa manera. Vostè va ser alcalde amb pacte amb el PP, suposo que un partit d'esquerra catalanista. Bé el poble l'ha col·locat al seu lloc, ja que no hi ha va haver cap alcalde en tota Catalunya que li passés el que li va passar a vostè. Quina clatellada! De 5 a 10 aquells que no tenien cap poder, mentre que vostès tenien el poder a Barcelona i a Madrid. El pacte a la basca a vostè li va sortir molt malament. Això sí, culpa de la dreta, la dreta amb la que vostè va pactar sense escrùpols. La dreta i el PSOE que són els botxins del País Basc.

kilt ha dit...

No entenc d'on surt tant d'odi. Deveu ser molt desgraciats. Torno a reiterar el que vaig dir l'altre dia No hi ha cap idea que mereixi que es mori o es mati per ella.
Quan les opcions violentes guanyin a les urnes que facin totes les propostes i referèndums que vulguin. Recordeu, durant 25 anys Herri Batasuna s'ha presentat a totes les eleccions i no ha guanyat mai ni tan sols a casa seva, tot al contrari els vots anaven baixant.

pere ha dit...

Es realment lamentable que hi hagi gent que defensi les seves idees a cop de bomba, tiro o altres barbaritats. Peró ho es més que algú ens vulgui dir que aixó te justificació, es simplement repugnant.

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Sabaté com xalo que et fotiguen canya. Pere, també és repugnant el pacte PSOE-PP del País Basc, després que bona part del poble no pogués votar. Però bé vatros a Tortosa aquest pacte ja en sou experts, no haguéssiu arribat mai a l'alcaldia sense la dreta, aquella dreta que voteu al parlament europeu i que poseu cartells amb el seu clatell. Tot això també és repugnant.

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Tant d'anar de víctimes i l'únic que sabeu fer és prohibir manifestacions legítimes i impedir que parli el poble. Els socialistes exerciu el totalitarisme que empara la vostra llei, no podeu tenir complicitats socials ni al País Basc ni als Països Catalans. Teniu la lehendekaritza segrestada, pactant amb aquells als que suposadament sou contraris però en termes de nacionalisme espanyol coïncidiu plenament. Si tothom pogués participar a les urnes, no guanyaríeu mai.

Joan Sabaté ha dit...

Panxamples, bandolers, euskalduns i joaquims, vaig pactar amb el PP que liderava Josep Ma. Franquet l'any 1999, després d'haver empatat a 7 regidors amb CiU, per constituir un govern antitransvassista a Tortosa i la majoria d'aquells regidors es varen quedar al govern quan el PP els va desautoritzar i va pactar una moció de censura amb CiU.Gràcies a l'encert d'aquest pacte, Tortosa va tenir un govern que va fer costat al moviment social en els durs anys de la lluïta contra el PHN i no un govern com el que haurieu constituit els nacionalistes catalans i espanyols, en el seguent mandat amb una majoria clara vaig poder constituir un govern d'esquerres. Tanmateix la marxa d'IC cap al PSC, va ser una decissió democràtica, presa col.lectivament, de més del 90% de la militancia d'IC a les Terres de l'Ebre, com es va fer en aquella época per molts de col.lectius d'IC i d'IU, que no veiem sentit a la divisió en les files del moviment socialista.
Quant a les eleccions al País Basc, l'anomalia no és que alguns simpatitzans de la banda terrorista ETA no puguin votar a la marca política de la banda (ho podeien fer per altres opcions independentistes no violentes),ho és el fet de que per ser candidat o votant socialista o d'altres partits democràtics encara que siguin de dreta com el PP, calgui ser un heroi, o en perdó dels meus companys un irresponsable per que et poden assassinar d'un tret al clatell en qualsevol moment. Algú es pensa que en aquesta situació hi ha normalitat política, us imagineu quants s'ho han repensat de ser candidats o votants socialistes o d'altres partits en aquesta situació. Damunt parleu de decencia. Suposo que perdo el temps polemitzant en vatros, per que som a l'agost i em puc permetre de perdre algun temps.