dijous, 15 de maig del 2008

Suspendre les transferències si continuen augmentant les reserves hídriques

La Federació del PSC de l’Ebre ha fet avui una petició al Govern de la Generalitat perquè si continuen augmentant les reserves hídriques de l’àrea Ter-Llobregat al ritme actual, que es prengui d’immediat la mesura de suspendre les transferències d’aigua de l’Ebre per vaixell a Barcelona. Des del PSC de l’Ebre es manté la confiança i el suport al Govern de la Generalitat en totes les mesures que ha adoptat en la gestió de la crisi de la sequera per garantir l’abastiment de Barcelona i la seva àrea metropolitana en cas que sigui necessari, de la mateixa manera que valora positivament l’anunci del president, José Montilla, que es mantindran les restriccions, tot i haver superat la fase d’excepcionalitat 2. D’aquesta manera el PSC ebrenc considera aquesta mesura força lògica i de sentit comú. D’aquesta manera, els socialistes de l’Ebre consideren que cal que Barcelona continuï fent un esforç important d’estalvi per mantenir els recursos hídrics actuals, de la mateixa manera que des de l’Ebre es garantirà la solidaritat sempre que així es requereixi.

11 comentaris:

Mc Calan ha dit...

A tu t'haurien de suspendre i apartar-te de la vida publica per sempre! No saps el que estàs fent... No tens ni punyetera idea.. T’has fotut tot el poble en contra...En fi; no val la pena dir-te res mes.. Ja suposo que no penjaràs aquest missatge... Adéu!

PANXAMPLA ha dit...

Si no recordo malament Vd. explicava que el seu iao li deia que els Carlistes volien defensar el sou del capellans, els Noucarlins com Vd. ens anomena lo que volem es treure els sou a tots els politics que no se el mereixen,.
De totes maneres tambe es pot fer politica sense sou ¿ o no?

pere ha dit...

Confiança, necesitem confiar, l'Ebre necesita confiar, durant molt anys els de CIU ens han enganyat i ens han maltractat com a territori.
Peró vull recordar que el govern actual no es aquell, i per tant, la credibilitat i la legitimitat, que uns van perdre en reiterades ocasions, el nou govern de la Generalitat la conserva plenament.
Confiem amb el Govern de Generalitat i amb el Govern Central, a l'Ebre sabem el que han fet per la conservació del nostre territori i per al desenvolupament d'aquest.
Sr. Sabaté continui treballant que encara ens falta molt i vosté pot fer-ho per la seva capacitat i per la seva estima a Tortosa i al territori.

Kurt Valander ha dit...

Veig molta agressivitat i pocs arguments. Jo penso que si el govern de Zapatero va derogar el transvasament de l’Ebre cap al Sud es mereix la meva confiança fins que no es demostri que ens enganya, cosa que dubto que arribi a succeir. Així que de moment confio en que la canonada, encara que arribi a fer-se, no tingui que portar mai aigua cap a Barcelona. Per cert, en un estat democràtic, si no es confia en les lleis, en que es pot confiar?

el far del nord ha dit...

Sr. Mc calan, vigili de mossegar-se la llengua. Amb l'odi i la ràbia que voste porta a dins podria ser que ens quedesem sense poder gaudir de la seva fina ironia.

Todd Anderson ha dit...

En aquest temps que estem vivint jo sols confio amb la llei, i tots aquests que criden com homes desesperats no han perdut ni cinc minuts en llegir la llei 3/2008.
Si així ho hagueren fet deixarien de cridar i de dir mentides.

Si arribat el maig de l'any vinent el govern no compleix potser llavors haurem de cridar, però entretant la llei es la llei i diu el que diu, i jo confio molt en Montilla i en Zapatero, a pesar del que puguin dir aquests que sols saben que cridar.

Mc Calan ha dit...

Al “far del nord”: Diuen que no ofèn qui vol, i com vostè ha pogut apreciar, el comentari anterior no anava per vostè... Així que li recomanaria que no es posi on no el demanen... Sabaté se sap defensar sol...Moltes gracies

el far del nord ha dit...

Sr. Mc calan, veig que no ha llegit be, jo en cap moment defenso a ningú sino que li faig una recomanació a vosté.

I li repeteixo, vigili que amb l'alteració que porta a sobre no el veig bé, i amb la mala costum que te vosté de conduir i parlar per teléfon pot patir un accident.

Mc Calan ha dit...

Far del nord: Com vostè pot comprendre, aquest no es el lloc adequat per parlar de temes personals. Però ja que vostè insisteix; deixi’m dir-li que no necessito les seves recomanacions per res. Ara bé; de forma encoberta i subtil, ja es la segona vegada que vostè pretén amenaçar-me. Primer en no “poder gaudir de la meva ironia” i ara en patir “un accident”. Faci-s’ho mirar...Si mes no, deixi’m dir-li que tinc mans lliures de sèrie.... Va totalment errat !
Moltes gracies

Mc Calan ha dit...

Al far del nord: Seriosament li dic que si persisteix amb amenaces siguin subtils, encobertes o explicites, li faig saber que prendré les mesures legals pertinents. No tolero que un blog d’opinió sigui per vostè un “totum revolutum” que li permeti amenaçar la integritat de ningú.

el far del nord ha dit...

Benvolgut senyor Mc calan, en primer lloc lamento molt que no hagi entès cap dels meus escrits.

En segon lloc, mai cap comentari meu busca la desqualificació, l'insult o l'amenaça.

En tercer lloc, si vostè en conegués li puc assegurar que jo mai he desitjat mal a ningú.

I per acabar si vostè vol no tinc cap problema en posar-me en contacte en vostè, si és així ja li faré saber com.

Rebi una salutació i per damunt de totes les coses prengues la vida d'una altra manera. Ah, i si us plau si condueix no parli per telèfon.