dimarts, 9 d’octubre del 2007

On són les deu mesures de xoc promeses a cada barri?

Després de tres mesos del nou govern de Tortosa ja podem començar a veure quin serà el grau d’acompliment de les promeses anunciades per CiU a la campanya electoral. De moment, la primera de les propostes “que ens van vendre” ja no s’ha fet efectiva. Poden entrar vostès al web convergent i veure que el senyor Bel prometia deu mesures de xoc a cada barri durant els primers cent dies, una notícia que van amplificar de valent. D’això res de res. També ens van presentar com a urgent la necessitat de recuperar el mercat de Ferreries i el que hem pogut saber, per declaracions del nou Govern, és que difícilment aquesta remodelació entrarà als pressupostos del 2008. Què en pensaran d’això els veïns i veïnes de Ferreries? Esperem que rectifiquin i sí que ho incloguin. Després d’aquests cent dies, des del grup municipal Socialista refermem la nostra voluntat de fer una oposició exigent i constructiva, que no vol dir que callem davant les mentides que es puguin dir de la nostra gestió anterior. Aquests primers 100 dies han estat caracteritzats, lamentablement, per una preocupant mediocritat; pel menyspreu a la resta de forces polítiques, fins i tot prohibint la defensa d’un regidor de l’oposició davant d’una acusació directa i no argumentada per part de l’alcalde, i per la difusió de notícies que “han venut” com a pròpies quan realment el que són és donar continuïtat a la nostra feina. Per cert, menció a banda em mereix la més que probable desaparició de l’Entrecultures, un festival que començava a assolir un important renom en el calendari internacional, que comptava amb una direcció de luxe com és la del doctor Ricard Salvat, i que s’havia esdevingut una eina important per afavorir la cohesió social al nostre municipi. Tal vegada calia millorar alguns aspectes per aconseguir un major nombre de públic, però en cap cas podrem estar d’acord amb una visió esbiaixada que no situï Tortosa com a capital cultural de referència i que enlloc d’enriquir les nostres propostes les debilita.
Finalment, des d’aquestes ratlles vull refermar el nostre compromís i responsabilitat vers Tortosa i els seus veïns i veïnes, i ho farem des de la força que ens dóna el fet d’haver rebut el suport d’un terç de l’electorat. Continuarem atents, per tant, a la gestió feta pel nou govern i en cap cas permetrem que es torni a l’immobilisme al qual ens va acostumar la dreta durant 20 anys.

3 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Veig que la seva pregunta del dia 9 d’octubre ( avui dia 18 ) queda sense resposta...

Anònim ha dit...

Jo també esperava algún comentari, per dir-hi la meua ....

Potser haurem d'esperar 1000 dies ?.

Per cert, Sr. Mc calan, de facilitats per parlar amb els regidors, cap ni una ....

Ja veurem, ja veurem ....

Todd Anderson ha dit...

Pla de xoc?, es alló que a publicat l'Ebre en una lletra il.legible?

El gran problema que te el govern del senyor Bel i de la senyora Roige, (els altres deu no conten), es que com el darrer pensament seu era governar es pasen el dia improvisant.

Però bé haurem d'esperar al senyors Simo o Anguera ara que tenen més temps que en diguen alguna cosa, o igual el seu cap el senyor Bel, els a dit que callin que amb la darrera que van montar ja n'hi ha prou de ficar la pota.