dijous, 27 de desembre de 2007

Bones festes i un 2008 esplèndidAprofito el meu bloc personal per desitjar-vos unes bones festes i un 2008 esplèndid. I ho faig amb aquestes imatges del nou Mercat del Peix. És la mostra de com la voluntat, la tenacitat, el treball i la lluita són elements necessaris per tirar endavant els nostres projectes de futur. Ens hem de felicitar plegats d'una obra que ha permès recuperar per a la ciutadania un espai per passejar, per xerrar amb els amics, per estar-s'hi, a la vegada que embelleix el centre de la nostra ciutat.

Aprofitant aquesta bona notícia us reitero el meu desig sincer d'un any 2008 pròsper i ple d'alegries.

2 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Voluntat, tenacitat, treball lluita i molts d'euros, será el que li fará falta al actual govern municipal per afrontar la despesa acumulada....Que passi un feliç Any Nou...!

Joan-Sabaté ha dit...

Senyor mc calan, gràcies pels seus bons desitjos i no es preocupe malgrat totes les bajanades que sentirà. Malgrat que el nou govern dles nacionals o nacionalistes incrementa un 16,30% la despesa corrent i redueix les amortitzacions un 25,58%(segons dades de l'informe econòmico financer, elaborat pels serveis dela direcció tècnica de l'Ajuntament,que acompanya el pressupost 2008). La situació econòmica de l'ajuntament està força sanejada i el nivell d'endeutament en uns parametres d'allò més raonables, amb un index de retorn del 8,67%, i com vosté ja sabra sempre que es supere el 7%,estem en dades acceptades i homologades per la Direcció General de Política Financera.
Atentament.