dijous, 27 de desembre del 2007

Bones festes i un 2008 esplèndid



Aprofito el meu bloc personal per desitjar-vos unes bones festes i un 2008 esplèndid. I ho faig amb aquestes imatges del nou Mercat del Peix. És la mostra de com la voluntat, la tenacitat, el treball i la lluita són elements necessaris per tirar endavant els nostres projectes de futur. Ens hem de felicitar plegats d'una obra que ha permès recuperar per a la ciutadania un espai per passejar, per xerrar amb els amics, per estar-s'hi, a la vegada que embelleix el centre de la nostra ciutat.

Aprofitant aquesta bona notícia us reitero el meu desig sincer d'un any 2008 pròsper i ple d'alegries.

2 comentaris:

Mc Calan ha dit...

Voluntat, tenacitat, treball lluita i molts d'euros, será el que li fará falta al actual govern municipal per afrontar la despesa acumulada....Que passi un feliç Any Nou...!

Joan Sabaté ha dit...

Senyor mc calan, gràcies pels seus bons desitjos i no es preocupe malgrat totes les bajanades que sentirà. Malgrat que el nou govern dles nacionals o nacionalistes incrementa un 16,30% la despesa corrent i redueix les amortitzacions un 25,58%(segons dades de l'informe econòmico financer, elaborat pels serveis dela direcció tècnica de l'Ajuntament,que acompanya el pressupost 2008). La situació econòmica de l'ajuntament està força sanejada i el nivell d'endeutament en uns parametres d'allò més raonables, amb un index de retorn del 8,67%, i com vosté ja sabra sempre que es supere el 7%,estem en dades acceptades i homologades per la Direcció General de Política Financera.
Atentament.