divendres, 6 de juny del 2008

Presentació d'un nou llibre de l'amic Subirats Piñana


Dilluns vinent tindré l'honor de participar en la presentació d'un nou llibre de l'amic Josep Subirats Piñana, fill predilecte de la ciutat de Tortosa i una de les personalitats polítiques i intel·lectuals més rellevants del nostre país. Es tracta d'una revisió i ampliació d'una publicació anterior, Pilatos, presó de Tarragona 1939-1941, i que l'ha convertit en una obra nova i que pren per títol La repressió franquista en la postguerra.
Us animo a que assistiu a aquesta acte organitzat pel Club Universitari de Tortosa, dilluns vinent, dia 9 de juny, a les 19.30 hores en un marc especial com és la Biblioteca, que amb el seu nom recorda i homenatja el mestre de Josep Subirats Piñana i referent polític de tots els progressistes del nostre país, Marcel·lí Domingo. Serà, segur, una d'aquelles cites imprescindibles per contribuir al manteniment de la memòria històrica tan necessària per construir més sòlidament el nostre futur comú en el si d'una societat democràtica. És un moment idoni per reflexionar sobre la postguerra civil quan assistim a fenòmens de revisionisme històric que oculten el caràcter profundament violent i genocida de la dictadura franquista.

1 comentari:

mardefons ha dit...

Sr Sabaté gracies per fer extensible aquesta invitació a tots els que humilment llegim el seu bloc.
Felicitar des d'aqui als del Club Universitari per la organització d'un acte com aquest.
El Sr Subirats es, podriem dir un document vivent de la nostra historia més recent, per tant en la mesura en que pugi assistiré a l'acte.