divendres, 27 de juny del 2008

XII MARXA NOCTURNA FREDES-PAÜLS


Aquest dissabte passat s'ha celebrat la dotzena edició, de la ja clàssica marxa nocturna Fredes-Paüls. Com tots els anys, excepte la desena edició, en que per raons familiars no hi vaig poder ser, hi he participat sempre des dels seus inicis.


Cal agrair a l'organització de UEC Tortosa, la seva eficàcia i l'esforç de molta gent, per fer-la possible. Com sempre passa en les activitats socials, és gràcies al treball d'uns quants que els demés en podem gaudir.


Es tracta d'una trobada del més pur estil excursionista tradicional, que UEC Tortosa, ha cuidat tan bé. Una excursió amb tot l'alicient de la diferència, com diu l'organització, a la llum de la lluna, gaudint de la fresca nocturna i en un bon ambient de companyonia i de respecte a la natura. Potser, els mitjans de comunicació, amb excepció del Diari de Tarragona, se'n fan poc ressó pel seu caràcter no competitiu, tot i l'elevadissima participació. És una llàstima, ja que és bo de fer-ne difusió especialment entre la gent jove. Una activitat esportiva així impulsa molts dels valors que hem de tenir cura de que la nostra societat no perdi. I la veritat ens ho vàrem passar molt bé.


Fins l'any vinent, en que mirarem de tornar-hi a ser.