dilluns, 9 de juliol de 2007

S'ho han Fet venir Bé

Després de tanta demagògia al llarg de vuit anys criminalitzant les legítimes retribucions dels càrrecs públics a l'Ajuntament de Tortosa, ara una de les primeres actuacions del govern de dretes del senyor Bel ha estat fixar-se com alcalde un sou de 63.750 euros per una dedicació que no serà exclusiva per a la nostra ciutat. Es tracta d'una dedicació parcial que li permetrà continuar exercint les seves activitats professionals i empresarials i rebent les conseqüents retribucions que aquestes comporten. Amb aquest sou es supera clarament el límit màxim recomanat per les entitats municipalistes de Catalunya per alcaldes de ciutats fins a 75.000 habitants. Déu n'hi do! Han estat dient a la ciutadania que volien Fer-ho Bé, i, i tant que s'ho estant Fent anar Bé!!!
Anotació a tenir en compte: No fixar-se una dedicació exclusiva evita la limitació que això representa per poder tenir altres retribucions de caràcter professional o empresarial, garantia que es va establir amb l'adveniment de la democràcia per millorar la transparència en la gestió dels càrrecs públics electes.

4 comentaris:

alferza31 ha dit...

Com és que la granera s'ha quedat muda ???

No té res a dir d'aquest tema ???

O no és prou important per ella ???

O el Fer-ho Bé mereix aquest sou i molt més ???

M'agradarà llegir justificacions, si n'hi ha ......

alferza31 ha dit...

Ha passat un mes i sense cap comentari.

És que no trobeu arguments sòlids per parlar-ne ???

He llegit algún comentari comparant aquesta situació amb la que teníem a Tortosa l'any 1999, quan vas tenir dedicació exclusiva un cert temps.

Per comparar ???, ens podries informar de la quantitat d'euros anual que et vas assignar ???

Joan-Sabaté ha dit...

Benvolgut Sr. Alferza 31, cap inconvenient per donar informació, clara i transparent, sobre el salari brut que l'Ajuntament em va assignar com alcalde en dedicació exclusiva, el periòde que va de setembre de 1999 a l'abril del 2000. L'assignació bruta pel 100% de dedicació era de 7.800.000 ptes. anuals, o sigui uns 46.879€, que corresponia a la banda més baixa d'allò que recomanaven les entitats municipalistes per a alcaldes de ciutats entre 20.000 i 75.000 hab.
Cordialment.

Todd Anderson ha dit...

Benvolgut amic alferza31, aquest tema se l'hi ha de donar molta més importancia de la que se l'hi esta donant.
El senyor Bel i Accensi no sols s'ha posat un salari de 90.000 euros a l'any (expresat al 100%), sino que al sols posar-se un 75% de dedicació pot continuar tenint tota mena d'ingresos aliens a la politica. I això s'ha de fer saber ja que aquest senyor ha estat sis anys queixant-se del mateix per arribar i fer-ho pitjor.
Sino ja hem diran si el que ha fet amb Fores no es comprar el seu vot descaradament, com ja havia abans al Consell Comarcal amb els senyors Santos i Alegret.
Son les formes de Bel, però és el que hem el.legit una bona part de Tortosins.