divendres, 29 de juny del 2007

La nova responsabilitat des de l’oposició

Fa uns dies des del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Tortosa vam anunciar la nostra voluntat de treballar fort per recuperar per a la nostra ciutat un govern de progrés com creiem que ens mereixem. Ho intentarem des de la nostra nova condició de principal grup de l'oposició que intentarà contrarestar les decisions contràries a l’interès general del nou govern de dretes de la ciutat. Ho farem des de la responsabilitat d'assumir quins han estat els nostres errors per no haver engrescat més enllà dels 7 regidors que hem aconseguit consecutivament des de l'any 1999, però també des del convenciment que al llarg d'aquest temps hem sabut dissenyar un model de ciutat i donar un gir de 180 graus a temes històrics com el nou planejament, el pla integral del casc antic, l'arranjament del mercat del peix, la millora d'equipaments, i sobretot, el sanejament i transparència de les arques municipals, creant un marc de progrés econòmic, com no hi havia hagut en molt temps. Nosaltres vam ser els que vam dotar les figures dels habilitats nacionals en càrrecs com el tresorer i l'interventor per tal de garantir el màxim rigor i, per tant, confiem en què el nou govern continuï treballant amb aquesta rigurositat i, sobretot, en la gran tasca ja realitzada per fer que avui Tortosa tingui un Ajuntament força sanejat econòmicament.
Per tant, he estat al vostre servei com alcalde de la ciutat al llarg d'aquests vuit anys i ara ho torno a estar un altre cop des de la meva nova i força important responsabilitat com a portaveu del PSC a l'oposició. Farem una oposició constructiva, sense estridències, lluny de la crispació a la que ens té acostumada la dreta a Tortosa amb Ferran Bel i la dreta a Espanya, a través de Mariano Rajoy. Sí, serem constructius, elegants, però també exigents. Vam deixar molts projectes en marxa, molta feina feta i ara cal vigilar de prop el seu compliment. I ho farem. Per Tortosa.
Així, qualsevol que vulgui posar-se en contacte amb nosaltres ho pot fer de moment a través d’aquest bloc o bé enviant-me un e-mail al meu correu joan.sabate@senado.es.
També us informo que el despatx del nostre grup, el PSC, es troba situat a la segona planta de l'Ajuntament per qualsevol consulta o suggeriment que ens vulgueu trametre. El nostre telèfon és el 977585827.
A la vostra disposició, com sempre.